Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de
Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de vita de vie, se propteste frigarea pe doi stalpi la 1 m inaltime si se frige mielul pana cand se rumeneste. Cavitatea abdominala a mielului se spala si se umple cu cepele tocate si un pahar de vin alb. Mielul se sareaza pe dinafara si se pipereaza dupa gust, dupa care se unge cu ulei. Frigerea dureaza cel putin doua ore.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti
Lasagna
Ghiveci de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii