Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel si se caleste totul. Se
Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel si se caleste totul. Se adauga sucul de rosii diluat cu 100 ml apa calda, sarea si piper. Dupa 25 min de fierbere se mareste flacara si se adauga otetul si zaharul. Se acopera cu un capac si se lasa la foc lent pana la terminarea coaceri,se adauga din cand in cand apa daca e nevoie.
Se serveste la masa imediat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii