Preincalziti cuptorul la 170°C (treapta 3 la cei pe gaz). Intr-un vas mare tip caserola sau intr-o tava adanca pentru copt, puneti cateva linguri b
Preincalziti cuptorul la 170°C (treapta 3 la cei pe gaz). Intr-un vas mare tip caserola sau intr-o tava adanca pentru copt, puneti cateva linguri bune de ulei de masline si prajiti carnea de miel, bine condimentata, pana ce s-a rumenit pe toate partile. Adaugati baconul, ceapa si usturoiul si continuati sa mai caliti totul inca 3 minute. Apoi asezati in vas plantele aromatice si legumele, turnati vinul indoit cu apa, aduceti totul la punctul de fierbere si acoperiti bine continutul cu o folie de bucatarie. In cuptorul preincalzit, coaceti totul timp de 5 ore, pana s-a fragezit bine, condimentand dupa gust sucul lasat de ingrediente.
Pentru a servi, taiati o bucata consistenta de carne, adaugati o parte din legume si consumati-le alaturi de niste paine prajita, numai buna pentru a absorbi sosul.
Alte retete recomandate:
Pastrama de oaie
Friptura de pui cu legume
Tocanita de vita
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeCea mai buna prajitura
Prajitura cu crema de lapte condensat
Comentarii