Pentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu sare si bicarbonat.
Pentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu sare si bicarbonat. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Ardeiul iute se usuca si se piseaza. Carnea se pastreaza la rece cca 12 ore pentru a se fragezi. Aceasta compozitie se da din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se framanta bine cu ardei iute pisat si mujdei de usturoi strecurat. Se modeleaza in forma de mici si se frig pe gratarul incins. Mititeii de casa se intorc mereu in timpul frigerii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii