Carnea de vaca si seul se curata de pielite, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat carne. Se adauga sare, piper, putin praf de cimbru,dupa gust, bica
Carnea de vaca si seul se curata de pielite, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat carne. Se adauga sare, piper, putin praf de cimbru,dupa gust, bicarbonat, 1 pahar zeama de carne rece. Se bat mult si bine de tot cu lingura, pina ce se leaga. Se lasa carnea la gheata pina a doua zi (24 ore), se framinta bine, adaugindu-se putina zeama de usturoi strecurata. Se fixeaza pilnia de cirnati la masina de tocat carne si se fac mititei in lungimea unui lat de palma. Mina cu care luam mititeii de la masina trebuie sa fie mereu udata cu apa rece, iar fundul pe care ii asezam la fel. Mititeii se frig la gratar foarte bine incins si uns cu o bucata de seu. Pe masura ce se rumenesc se ung pe deasupra cu zeama de usturoi, amestecata cu putin ulei
Se servesc bine rumeniti si foarte fierbinti
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii