Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de ardei iute si
Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de ardei iute si cu praful de cimbru. Este recomandat sa se pastreze carnea la rece 24 de ore pentru fragezire. Aceasta compozitie se toaca din nou cu masina cu sita deasa. In zeama de oase se adauga silitra, zaharul, sarea si bicarbonatul si se amesteca pina la dizolvare. Aceasta solutie se toarna peste carne si se framinta bine. Compozitia obtinuta se trece prin masina cu pilnie, obtinindu-se mititei.(In lipsa masinei cu pilnie se formeaza mititeii manual).Mititeii se frig pe gratarul incins. Se intorc mereu in timpul frigarii (se pot praji si in tigaie cu putin ulei).
Preparatul se serveste pe platou cu garnitura de cartofi prajiti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii