Pentru aceasta musaca aveti nevoie de carne tocata, oua, carnati afumati, cartofi, gogonele, gogosari, smantana si ulei.
Aceasta musaca cu gogonele si gogosari murati este delicioasa. Pentru a prepara musaca se condimenteaza carnea tocata, apoi se framanta bine. Se pune la inabusit in se amesteca continuu. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu oul. Separat se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se curata de coaja si se taie rondele. Gogonelele si gogosarii se tin 20 de minute la desarat, apoi se taie felii si se stropesc cu ulei. Se unge tava cu putina grasime, se asaza un rand de cartofi, unul de gogonele, gogosari, apoi carme, din nou cartofi, carne si deasupra feliute de carnati afumati si gogonele. Se introduce in cuptor si se lasa 40 de minute.
Musacaua cu gogonele si gogosari murati se serveste ornata cu smantana si frunze de patrunjel verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii