Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se
Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se taie felii se sareaza si se trece prin faina. Se taie tulpinile a zece ciuperci, se spala, se usuca, se presara cu sare si se trec prin faina. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Apoi se prajesc feliile de ficat si ciupercile dupa care se scot, se pun intr-un bol si se toarna peste sosul madeira. Feliile de carne se frig in ulei incins la foc mare pana se rumenesc.
Alte retete recomandate:
Tocanita de rosii
Tocanita de vita
Tocanita de vitel
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUn deliciu!Reteta de blat este a Patriciei ,un blat cu adevarat perfect si pufos!Multumesc Patricia >:D
Prajitura cu zmeura si lamaieIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii