Muschi a la Rossini

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 dg muschi curatat
  • 3 dg sare
  • 1 g piper macinat
  • 15 dg untura
  • 20 dg ficat de gasca
  • 20 dg ciuperci
  • 5 chifle
  • 2 dg faina
  • 5 dl sos madeira
  • (cartofi pai)

Mod de preparare

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se taie felii se sareaza si se trece prin faina. Se taie tulpinile a zece ciuperci, se spala, se usuca, se presara cu sare si se trec prin faina. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Apoi se prajesc feliile de ficat si ciupercile dupa care se scot, se pun intr-un bol si se toarna peste sosul madeira. Feliile de carne se frig in ulei incins la foc mare pana se rumenesc.
Alte retete recomandate:

Tocanita de rosii

Tocanita de vita

Tocanita de vitel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori