Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se
Carnea se curata bine de pielita si se taie felii de dimensiune egala, se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Ficatul de gasca se taie felii se sareaza si se trece prin faina. Se taie tulpinile a zece ciuperci, se spala, se usuca, se presara cu sare si se trec prin faina. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Apoi se prajesc feliile de ficat si ciupercile dupa care se scot, se pun intr-un bol si se toarna peste sosul madeira. Feliile de carne se frig in ulei incins la foc mare pana se rumenesc.
Alte retete recomandate:
Tocanita de rosii
Tocanita de vita
Tocanita de vitel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii