Se pun cubuletele de muschi in apa clocotita, si se fierb pana isi schimba culoarea. Se strecoara, se lasa sa se raceasca si se lasa la uscat pe serv
Se pun cubuletele de muschi in apa clocotita, si se fierb pana isi schimba culoarea. Se strecoara, se lasa sa se raceasca si se lasa la uscat pe servetele de hartie.
Se amesteca sarea, piperul, amestecul din 5 condimente, vinul alb, oul si faina de malai. Se dau bucatile de carne prin acest amestec si apoi se prajesc in ulei pana capata o culoare aurie.
Se scot cubuletele de carne si se lasa sa se scurga uleiul.
Intr-un vok se incalzeste ulei, se prajeste usturoiul pana devine brun la care se adauga ardeiul taiat cubulete si rondelele de ceapa. Se prajesc impreuna timp de 1 minut. Se adauga zeama de la conserva de ananas, zaharul si ketchup-ul. Amestecand permanent se lasa sa se ingroase. In final se adauga bucatile de ananas se amesteca pana se incalzesc bine.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUn pranz rapid de post.
Fasole boabe cu spanac in sos de rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii