Se pun cubuletele de muschi in apa clocotita, si se fierb pana isi schimba culoarea. Se strecoara, se lasa sa se raceasca si se lasa la uscat pe serv
Se pun cubuletele de muschi in apa clocotita, si se fierb pana isi schimba culoarea. Se strecoara, se lasa sa se raceasca si se lasa la uscat pe servetele de hartie.
Se amesteca sarea, piperul, amestecul din 5 condimente, vinul alb, oul si faina de malai. Se dau bucatile de carne prin acest amestec si apoi se prajesc in ulei pana capata o culoare aurie.
Se scot cubuletele de carne si se lasa sa se scurga uleiul.
Intr-un vok se incalzeste ulei, se prajeste usturoiul pana devine brun la care se adauga ardeiul taiat cubulete si rondelele de ceapa. Se prajesc impreuna timp de 1 minut. Se adauga zeama de la conserva de ananas, zaharul si ketchup-ul. Amestecand permanent se lasa sa se ingroase. In final se adauga bucatile de ananas se amesteca pana se incalzesc bine.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii