Muschiul se sterge cu prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o fasie subtire. Se sareaza partea groasa din mijloc, even
Muschiul se sterge cu prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o fasie subtire. Se sareaza partea groasa din mijloc, eventual se pipereaza, dupa care se leaga cu ata subtire muschiul, dandu-i-se forma initiala. Pregatit astfel, muschiul se pune pe un gratar dublu, pe foc viu, pentru ca sa prinda o pojghita protectoare, care sa pastreze sucurile si vitaminele carnii intacte. Carnea se frige timp de o ora, intorcandu-se pe partile laterale, care se vor inlatura cand friptura este gata. Se serveste partea din mijloc, care ramane suculenta si are culoarea rosu deschis.
Se serveste cu o garnitura de legume, dupa ce s-au pus peste friptura bucatele mici de unt. La fel de bine se poate felia subtire si pune in sandvici.
Alte mancaruri care contin carne:
Friptura de pui
Ardei umpluti
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePregatesc destul de des quiche-uri si tarte sarate in diverse combinatii, in functie de ce am in casa de cele mai mult ori!...
Aperitiv quiche cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii