Muschi cu legume la cuptor

Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morco

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi
  • slanina
  • usturoi
  • 1 morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. telina
  • 2 cepe

Mod de preparare

Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morcov, patrunjel, pastirnac, telina, ceapa. In timpul frigerii muschiul se stropeste cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce s-a fript, se scoate, se aduna grasimea, se trece zarzavatul si sosul prin sita si se servesc o data cu friptura. Se poate adauga o lingura de smintina in sos si putin vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc