Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morco
Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morcov, patrunjel, pastirnac, telina, ceapa. In timpul frigerii muschiul se stropeste cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce s-a fript, se scoate, se aduna grasimea, se trece zarzavatul si sosul prin sita si se servesc o data cu friptura. Se poate adauga o lingura de smintina in sos si putin vin alb.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcDupă vreo două încercări eșuate de Osso Buco, am urmărit pas cu pas rețeta lui Tavi, mă rog cu mici modificări, dar...
Osso Buco a la MilanezeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii