Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu o jumatate pahar de apa
Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu o jumatate pahar de apa, cateii de usturoi taiati si o ceapa in care se infig 2 fire de cuisoare, cimbru, 4-5 boabe de piper si se baga in cuptor, la foc potrivit. Se uda din cand in cand muschiul, cu sosul din tava si se intoarce. Se adauga, dupa o ora si jumatate vinul si se lasa sa se friga in continuare. Ciupercile se amesteca in tava o data cu vinul, se potriveste la gust de sare iar cand s-a rumenit carnea, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii si se serveste cu sosul fierbinte.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii