Se curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o tava si se asaza rondelele
Se curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o tava si se asaza rondelele de ceapa si morcovi si feliile de cartofi. Se introduce tava Ia cuptor Ia foc potrivit si se lasa pana cand se inmoaie cartofii.
Se toaca verdeata marunt si se adauga usturoiul pisat, boiaua iute si untul topit. Muschiul de porc se asaza in tava, peste legume si se unge cu unt topit. Se presara pesmetul si amestecul de verdeata si se da Ia cuptor.
Se serveste muschiul pe un platou, asezandu-se cartofii de jur imprejur.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii