Carnea se spala, se curata si se taie in cubulete. Se face un amestec din semintele de chimen, anason, coriandru, piper. Cuburile de carne se tavalesc
Carnea se spala, se curata si se taie in cubulete. Se face un amestec din semintele de chimen, anason, coriandru, piper. Cuburile de carne se tavalesc prin acest amestec si se pun intr-o tava unsa cu ulei, impreuna cu porumbul dulce. Se stropesc cu supa de oase si se adauga un praf de sare. Se Iasa la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.
Intre timp se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste intr-o lingura de ulei, impreuna cu ardeiul gras, curatat de seminte si taiat in cubulete cat mai mici. Amestecul de condimente care a ramas de la carne se pune in smantana si se amesteca foarte bine. Smantana se adauga peste ceapa calita, lasandu-se Ia foc mic pentru 10 minute. Dupa ce carnea de porc s-a patruns, se toarna peste ea sosul de smantana. Se mai Iasa Ia cuptor cinci minute, apoi se serveste.
Alte preparate culinare recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii