Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne.
Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne. Muschiul se impaneaza cu slanina si cu usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti pe gratarul incins si uns cu ulei. Dupa frigere, se portioneaza.
Muschiul de porc impanat cu slanina si usturoi se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii