Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne.
Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne. Muschiul se impaneaza cu slanina si cu usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti pe gratarul incins si uns cu ulei. Dupa frigere, se portioneaza.
Muschiul de porc impanat cu slanina si usturoi se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaCred ca reteta e originala din Anglia, dar eu am gasit-o intr-o carte de bucate greceasca...diferente prea mari nu sunt, dar...
Tort FudgePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii