Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci este o mancare delicioasa, dar mai mult decat atat este o mancare potrivita pentru o masa de sarbatoare.
Muschiul de porc spalat se taie in 3 parti egale pe lungime.
Condimentele se amesteca intr-un bol .
Punem muschiul de porc taiat peste condimente si masam foarte bine intreaga bucata de carne.
Impletim cele trei bucati taiate si prindem la capete cu scobitori.
Punem muschiul de porc impletit intr-o tava termorezistenta in care adaugam vinul si putin ulei de masline.
Dam tava la cuptor aproximativ 45- 50 minute, pana cand muschiul de porc devine rumen .
Ciupercile de padure curatate se spala in apa rece, si se taie felii.
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa verde taiata marunt,rosiile,ciupercile si lasam sa se prajeasca.
Adaugam vinul alb si lasam pe foc pana cand acesta se evapora.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
De ce mi-as dori sa testez noul Philips Multicooker:
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor oriunde.
Servim muschiul de porc impletit cu ciuperci alaturi de garnitura de ciuperci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii