Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie este o reteta pentru Craciun deosebit de gustoasa.
Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie este o reteta pentru Craciun deosebit de gustoasa.Se amesteca albusul de ou cu condimentele, adaugate dupa gust. Se spala muschiul de porc si se imbraca in pasta de condimente. Se pune uleiul intr-un vas termorezistent, se aseaza carnea si se acopera cu folie de aluminiu. Se da vasul la cuptor timp de 35 minute, dupa care se da deoparte folia si se mai lasa inca 25 minute, sa se rumeneasca frumos.
Sosul de rodie:
Samburii de rodie se paseaza bine, apoi se scurge sucul obtinut. Sosul ramas in tava, dupa ce muchiul e gata, se scurge intr-o tigaie si se incinge. Se stinge cu otetul balsamic si se adauga sucul de rodie, apoi mierea. Se fierbe la foc mic, pana cand se ingroasa putin si se reduce la jumatate.
Friptura se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie in felii, care se aseaza pe platou si se stropesc cu sosul de rodie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii