Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se lasa carnea de porc la mar
Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se lasa carnea de porc la marinat in acest amestec timp de doua-trei ore.
Intre timp, se curata ceapa si se taie solzisori, iar ciresele se spala si se desfac in jumatati, scotandu-le samburii. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie cubulete.
Intr-o tigaie, se pune la incins putin ulei si se prajeste muschiul de porc, dupa ce a fost scurs de marinata. Se adauga ceapa si ardeiul si se subtiaza cu supa de oase si frisca. Se acopera vasul, lasandu-se sa fiarba inabusit. Dupa 15 minute, se adauga ciresele impreuna cu sosul in care a stat carnea la marinat si se continua fierberea pentru aproximativ o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper si se garniseste cu verdeata tocata.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiMENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!
Patratele cu dovlecei si morcov1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanIntr-o zi am avut pofta de cornuri, dar nu orice fel de cornuri, ci niste cornuri nu foarte pretentioase, sa fie si pufoase...
Cornuri pufoase cu marmeladaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii