Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se lasa carnea de porc la mar
Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se lasa carnea de porc la marinat in acest amestec timp de doua-trei ore.
Intre timp, se curata ceapa si se taie solzisori, iar ciresele se spala si se desfac in jumatati, scotandu-le samburii. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie cubulete.
Intr-o tigaie, se pune la incins putin ulei si se prajeste muschiul de porc, dupa ce a fost scurs de marinata. Se adauga ceapa si ardeiul si se subtiaza cu supa de oase si frisca. Se acopera vasul, lasandu-se sa fiarba inabusit. Dupa 15 minute, se adauga ciresele impreuna cu sosul in care a stat carnea la marinat si se continua fierberea pentru aproximativ o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper si se garniseste cu verdeata tocata.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii