Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins, impreuna cu usturoiul taiat mar
Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins, impreuna cu usturoiul taiat marunt. Ardeiul gras si cel iute se curata de seminte si se taie in cubulete mici. Se adauga peste usturoi, impreuna cu zeama de carne, si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Acest sos se toarna peste carnea de porc asezata intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa la rumenit timp de aproximativ o ora. Se stropeste cu ulei balsamic si se adauga smantana, dupa care se reintroduce in cuptor pentru 20-30 minute.
Alta mincare recomandata
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii