Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat
Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat se taie in roadele, iar ardeiul, curatat de seminte, se taie in sferturi. Se asaza muschiul intr-o tava mare cu ulei iar in jurul lui se aranjeaza legumele. Se da la cuptor pana cand carnea rumeneste.
In acest timp se prepara sosul. Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga doua linguri de faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana de supa de oase si se ia de pe foc, se adauga smantana si se potriveste cu mararul taiat foarte marunt si se amesteca foarte bine.
Se serveste fierbinte cu sosul de marar si smantana si cu garnitura de cartofi.
Alte retete carne recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Piept de pui
Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii