Pentru muschi de porc la gratar cu costita si usturoi muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi.
Pentru muschi de porc la gratar cu costita si usturoi muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. Se aseaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pana se frige si se rumeneste frumos, fara sa se usuce prea tare. Se sareaza si se asaza pe platou.
Garniturile (fasole verde, cartofi pai) se aranjeaza in jurul muschiului. Se orneaza cu frunze de salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii