Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condi
Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, apoi se pun sa se rumeneasca in putin unt, intr-o tava, la cuptor, Dupa ce s-au copt legumele, se intercaleaza cu feliile de carne, se condimenteaza cu sare, boia si piper, se stropesc cu ulei si unt topit si se baga din nou la cuptor. Spre sfarsit, se adauga piureul de rosii pregatit in prealabil, se presara cimbru si patrunjel pe deasupra si se mai lasa cateva minute sa capete crusta.
Se serveste cu salata verde si rosii.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarInspirat de la Alina_8 sau raphsody cum o mai cunosc unii dintre noi...o combinatie perfecta. Multumesc!!>:D
Musuroi de cartita cu capsuni si zmeuraDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii