Muschiul se sterge cu un prosop curat si se prajeste in ulei incins cate patru minute pe fiecare parte. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregate
Muschiul se sterge cu un prosop curat si se prajeste in ulei incins cate patru minute pe fiecare parte. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile.
Se curata ciupercile de partea tare, se spala in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun in uleiul in care s-a prajit carnea. Se lasa un sfert de ora la foc mic, cu vasul acoperit, sa scada in zeama lor, dupa care se adauga un pahar mic de vin alb, sare, piper macinat, dupa gust, si o lingurita de bulion de rosii desfacut in apa rece. Se acopera vasul din nou si se continua fierberea o jumatate de ora.
Se taie franzela felii potrivit de groase, se prajeste fiecare felie in unt incins.
Cand ciupercile sunt gata, se rastoarna intr-o forma de sticla necasabila, se pun deasupra feliile de paine si pe fiecare felie de paine se pune o felie de friptura. Se introduce forma in cuptorul cald, un sfert de ora, apoi se serveste fierbinte, taiata portii potrivite, care sa cuprinda o felie de franzela, una de muschi si o portie de ciuperci.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci:
Pui cu ciuperci si smantana
Ciulama de ciuperci cu pui
Musaca de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDe mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la...
Cupcackes red velvetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii