Feliile de muschi se sterg cu prosop curat, se prajesc in ulei fierbinte cate trei minute pe fiecare parte, dupa care se acopera cu o cana de supa si
Feliile de muschi se sterg cu prosop curat, se prajesc in ulei fierbinte cate trei minute pe fiecare parte, dupa care se acopera cu o cana de supa si se lasa intr-o cratita emailata sa fiarba inabusit o jumatate de ora, pana cand scade supa. Atunci se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga vinul si se mai Iasa un sfert de ora la foc mic.
Friptura se serveste calda, cu patrunjel verde tocat deasupra, cu garnitura de legume sote si salata de sezon.
Alte retete:
Chiftele
Piept de pui umplut
Salata de cruditati
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaO reteta simpla si rapida.Pe cat de rapida si simpla pe atat de buna.
Calamari picanti cu pasteDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii