Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanin
Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanina. Se pun deasupra jarului incins la prajit, intorcand frigarea pe toate partile. Dupa ce s-au fript, se iau de pe jar si se pun in farfurie impreuna cu cartofii curatati, spalati, taiati si prajiti in ulei.
Se servesc fierbinti cu salata asortata.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii