Se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se
Se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se pune in tava unde se stropeste cu untura fierbinte. Se adauga zarzavatul taiat marunt si se da la cuptor, la foc viu. Cind muschiul se rumeneste, se domoleste focul si se toarna zeama de carne si friptura se stropeste mereu cu sosul ei. Cind este gata se scoate muschiul se desface sfoara dupa ce s-a racit si apoi se taie felii.
Se serveste cu sosul propriu strecurat si cu diferite garnituri
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de post"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii