Muschi de vita a la Mario

Se topeste untul in tigaie de teflon si se adauga laptele amestecat cu amidonul si branza (se pune dupa gust sare, piper si putina zeama de lamaie). M

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr muschi de vitel
  • 1/4 pachet de unt
  • 1/2 pahar lapte
  • 50 gr branza gorgonzola sau orice branza cu verdeturi
  • 1 lingurita amidon
  • lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon si se adauga laptele amestecat cu amidonul si branza (se pune dupa gust sare, piper si putina zeama de lamaie). Muschiul de vitel se prajeste in tigaie de teflon fara ulei (nu trebuie sa fie foarte gros) timp de 3-4 minute si se intoarce destul de des de pe o parte pe alta. Cand este gata se toarna sosul deasupra.
Se serveste simplu, cu cartofi gratinati sau cu legume gratinate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc