Muschi de vita cu costita

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • muschi de vita - 500 g
  • costita afumata - 100 g
  • ardei gras - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 15 g
  • usturoi - 15 g
  • ceapa - 100 g
  • vin alb - 50 ml
  • pasta de tomate - 15 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga apa, se fierb 15 minute si se scot; in jiul format se inabusa ceapa, usturoi, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, costita, ardei gras, rosii, jumatate de cub MAGGI, cca 250 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb inca 15 minute. La final, se adauga vin si patrunjel verde deasupra.

Muschiul de vita cu costita se serveste cald, cu diferite garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori