Reteta italiana de muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin este potrivita pentru o cina deosebita.
Reteta de muschi de vita in sos de trufe cu cartofi cu rozmarin face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.
Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.
Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute.
Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul.
Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.
La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.
Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinul si se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.
Serviti muschiul de vita in sos de trufe cu cartofii cu rozmarin imediat.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii