Reteta italiana de muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin este potrivita pentru o cina deosebita.
Reteta de muschi de vita in sos de trufe cu cartofi cu rozmarin face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.
Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.
Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute.
Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul.
Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.
La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.
Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinul si se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.
Serviti muschiul de vita in sos de trufe cu cartofii cu rozmarin imediat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii