Reteta italiana de muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin este potrivita pentru o cina deosebita.
Reteta de muschi de vita in sos de trufe cu cartofi cu rozmarin face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.
Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.
Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute.
Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul.
Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.
La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.
Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinul si se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.
Serviti muschiul de vita in sos de trufe cu cartofii cu rozmarin imediat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii