Se condimenteaza muschiul de vita cu sare si pier, se stropeste cu ulei si vin rosu, se infasoara in folie de plastic si se lasa sa stea la frigider a
Se condimenteaza muschiul de vita cu sare si pier, se stropeste cu ulei si vin rosu, se infasoara in folie de plastic si se lasa sa stea la frigider aproximativ 30 minute. Separat se spala ciupercile si ceapa, se toaca marunt si se calesc in ulei la foc mic. Dupa ce s-au innabusit bine, se adauga pesmetul, sarea, piperul si patrunjelul si se lasa sa se raceasca. Se intinde aluatul cu sucitorul doar cat sa se poata infasura muschiul de vita, se toarna compozitia de ciuperci, se intinde pe toata suprafata apoi se aseaza muschiul de vita. Se ruleaza cu atentie sa nu se desfaca sau sa iasa compozitia din aluat sis e aseaza intr-o tava de cozonac. Se coace la foc potrivit, astfel incat sa se patrunda muschiul de vita. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor si se lasa cateva minute la rece.
Se taie si se serveste cu garnitura de spanac si cartofi cu marar.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii