Muschi de vita in foietaj

Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr muschi de vita
  • 400 gr ciuperci
  • 300 gr aluat frantuzesc
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala ciupercile, se toaca marunt, apoi se calesc in uleiul ramas impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt. Se adauga sare si piper, iar dupa ce s-au racit ciupercile se adauga ouale si se omogenizeaza. Se intinde foietajul intr-o foaie de 5 mm grosime, se asaza deasupra uniform ciupercile, apoi se pune muschiul de vita si se ruleaza foietajul. Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit.


Se serveste cu garnitura de cartofi sau alte legume.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori