Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala
Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala ciupercile, se toaca marunt, apoi se calesc in uleiul ramas impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt. Se adauga sare si piper, iar dupa ce s-au racit ciupercile se adauga ouale si se omogenizeaza. Se intinde foietajul intr-o foaie de 5 mm grosime, se asaza deasupra uniform ciupercile, apoi se pune muschiul de vita si se ruleaza foietajul. Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit.
Se serveste cu garnitura de cartofi sau alte legume.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii