Muschi de vita in unt cu sos simplu

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Muschi de vita in unt cu sos simplu

Ingrediente

  • · 2 linguri ulei de masline
  • · 100 gr unt
  • · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita
  • · faina
  • Pentru sos
  • · 100 ml vin alb
  • · 500 ml supa de vita
  • · 2 catei de usturoi
  • tocati
  • · coaja rasa de la ½ lamiae
  • · 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • · sarde si piper
  • · 40 gr faina

Mod de preparare

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care ai nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.

Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand. Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.


Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.
Sursa acestei retete este blogul Laura Cuisine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc