Muschi de vita in unt cu sos simplu

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Muschi de vita in unt cu sos simplu

Ingrediente

  • · 2 linguri ulei de masline
  • · 100 gr unt
  • · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita
  • · faina
  • Pentru sos
  • · 100 ml vin alb
  • · 500 ml supa de vita
  • · 2 catei de usturoi
  • tocati
  • · coaja rasa de la ½ lamiae
  • · 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • · sarde si piper
  • · 40 gr faina

Mod de preparare

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care ai nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.

Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand. Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.


Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.
Sursa acestei retete este blogul Laura Cuisine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori