Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului
Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, morcovii, patrunjelul se taie felii. In 75 ml ulei si putina apa se inabusa jumatate din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste si se toaca din nou cu masina. Se adauga orez fiert, castravetii murati, sarea, piperul, ouale si se amesteca pana la omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul care se inabusa la cuptor in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Cand este gata, se scoate separat. In jurul format se inabusa ceapa, morcovi si patrunjelul, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, foi de dafin, vin si se fierb circa 30 de minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 10 minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Curcan umplut
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacUn tortulet gustos cu trufe imbatate in rom :)
Desert tort pralinat cu trufeDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii