Se rumenesc feliile de muschi in ulei fierbinte, sarate si piperate, dupa gust. Se lasa in vasul in care s-au prajit, se acopera cu o cana de supa de
Se rumenesc feliile de muschi in ulei fierbinte, sarate si piperate, dupa gust. Se lasa in vasul in care s-au prajit, se acopera cu o cana de supa de zarzavat sau de carne si un pahar mic de vin alb. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic, douazeci de minute. Prunele se spala, li se scot samburii si se lasa in apa rece o ora. Se arunca apa in care au stat, se pun prunele peste friptura si se mai fierb impreuna o ora. Se adauga apa calda in timpul fierberii, pentru ca mancarea sa nu scada de tot Cand prunele au ajuns la forma lor initiala, mancarea este gata. Se pune peste ea un piept de pasare taiat felii groase, se mai fierb impreuna un sfert de ora, dupa care se ia cratita de pe foc.
Mancarea se serveste calda, cu paine proaspata.
Alte retete care contin carne:
Pulpe de pui la cuptor
Papricas de pui
Pui la tigaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii