O reteta culinara delicioasa si apetisanta de muschi file gratinat cu emmentaler, care va starni multa admiratie din partea tuturor.
Pentru a pregati aceasta minunata reteta, incepi prin a taia muschiul file transversal, in felii de aproximativ 0.5 cm, pe care il saram si il piperam. Intr-o tigaie vom incinge untul si uleiul, prajind feliile de muschi 1-2 minute pe fiecare parte.
Intr-o alta tigaie punem ceapa si ciupercile champignon la rumenit, stingandu-le cu vin alb si smantana. Amestecam lingura de unt cu faina, sarea si piperul si le adaugm si pe acestea in sos.
Adaugam si feliile de carne in sos, presaram patrunjelul si lasam la foc pana totul se incalzeste bine.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt, adaugam compozitia de muchi cu sos, presaram emmentaler ras si punem la cuptor pana se gratineaza frumos.
Pofta buna!
Muschiul file gratinat se serveste cu garnitura preferata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii