Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se coace la cuptor timp de 1
Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se coace la cuptor timp de 10 minute (se intoarce pe ambele parti). Se scoate pe o farfurie si se lasa la rece. Se curata ciupercile si se tai marunt. Se caleste ceapa in putin unt, iar apoi se adauga frunzele de patrunjel maruntite si ciupercile. Se condimenteaza si se prajeste 3-4 minute. Se adauga oul batut si pesmetul, se lasa sa se intareasca si se pune intr-un loc racoros. Se intinde aluatul cu unt (3 mm grosime). Peste carne se pune crema de ciuperci, se intinde, si cu partea unsa se pune in mijlocul foii, se acopera cu o parte a acesteia, se unge cu ou batut, si se acopera cu cealalta parte a foii. Carnea infasurata in aluat se asaza in tava in asa fel incat partea cu crema de ciuperci sa fie in sus. Suprafata se unge cu ou batut si se coace in cuptorul incins, aprox. 20-25 minute. Dupa ce s-a racit se feliaza. Feliile se asaza frumos pe o farfurie, si se servesc cu sosul Madeira.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii