Reteta culinara muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate este delicioasa si usor de preparat.
Friptura de porc din muschiulet este ideala pentru o masa festiva. Muschiuletul de porc l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.
Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.
Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.
Am lasat la cuptor cam 1 ora.
Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.
Am servit muschiuletul de porc cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii