Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit pe ambele parti in ulei se stinge cu vin rosu.
Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit bine pe ambele parti in 100 g ulei se stinge cu 100 g vin rosu. Separat, se calesc in margarina 200 g ciuperci, apoi se pun 100 g ceapa, 100 g vin alb, sare, piper si usturoi. Andivele se calesc separat, apoi se adauga o rosie coapta, verdeata si 100 gr. de costita prajita.
Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive se serveste cald.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii