Muschiulet de vita cu ciuperci si andive

Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit pe ambele parti in ulei se stinge cu vin rosu.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g muschiulet
  • 100 g ulei
  • 100 g vin rosu
  • margarina
  • 200 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 100 g vin alb
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • andive
  • o rosie coapta
  • verdeata si
  • 100 gr. de costita prajita.

Mod de preparare

Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit bine pe ambele parti in 100 g ulei se stinge cu 100 g vin rosu. Separat, se calesc in margarina 200 g ciuperci, apoi se pun 100 g ceapa, 100 g vin alb, sare, piper si usturoi. Andivele se calesc separat, apoi se adauga o rosie coapta, verdeata si 100 gr. de costita prajita.


Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori