Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul
Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul taiat marunt, patrunjelul, arpagicul, busuiocul si putina sare, apoi punem pe o folie umeda, sub forma de gramajoara. Ii dam o forma cu sucitorul si il punem la rece.
Carnea pusa in saramura se prajeste pe un gratar, pe jar provenit din lemne.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii