Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul
Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul taiat marunt, patrunjelul, arpagicul, busuiocul si putina sare, apoi punem pe o folie umeda, sub forma de gramajoara. Ii dam o forma cu sucitorul si il punem la rece.
Carnea pusa in saramura se prajeste pe un gratar, pe jar provenit din lemne.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii