Mustata bunicului

Mustata bunicului este o reteta inedita cu paste si carne tocata. Pentru aceasta mancare cu carne va trebuie si ceapa, ardei, usturoi si oua.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Mustata bunicului

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata (de porc
  • vita
  • sau amestec)
  • un pachet de spaghete
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • o ceapa
  • Pentru sos:
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • o rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Mustata bunicului este o reteta inedita cu paste si carne tocata. Pentru aceasta mancare cu carne trebuie sa amestecati intai carnea tocata su oua, sare, piper, faina si o ceapa data pe razatoare sau tocata marunt. Se amesteca bine pana cand avem o consistenta ca de chiftele. Din pasta cu carne de fac niste turtite, iar spaghetele se rup in doua.La fiecare pastila de carne puneti un mic manunchi de spaghete in mijloc, ca niste mustati.
Dupa aceea pregatiti si sosul. Legumele tocate se pun la calit si cand incep sa se rumeneasca puneti chiftelele cu mustati de spaghete.Condimentati si amestecati cu grija. turnati si apa peste si lasati sa fierba la foc mic circa 20 de minute.


Mustatile bunicului se aseaza intr-o farfurioara alaturi de sosul preparat.
Pentru aceasta reteta as avea nevoie de o cratita patrata Vitesse de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori