Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Ca sa bateti mai bine ouale e bine sa le aveti la temperatura camerei. Intr-un bol bateti bine ouale cu sare si piper. Carnea de pui ceapa si maslinele se taie cubulete si se balesc un pic. Se adauga dupa cateva minute si rosiile taiate cubulete dupa care se pun ouale batute. La sfarsit presarati deasupra patrunjel tocat si parmezan ras.
Omleta cu de toate se serveste cu salata sau muraturi.
O tigaie de la Kitchen Shop mi-ar fi fost buna pentru aceasta reteta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii