Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Ca sa bateti mai bine ouale e bine sa le aveti la temperatura camerei. Intr-un bol bateti bine ouale cu sare si piper. Carnea de pui ceapa si maslinele se taie cubulete si se balesc un pic. Se adauga dupa cateva minute si rosiile taiate cubulete dupa care se pun ouale batute. La sfarsit presarati deasupra patrunjel tocat si parmezan ras.
Omleta cu de toate se serveste cu salata sau muraturi.
O tigaie de la Kitchen Shop mi-ar fi fost buna pentru aceasta reteta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii