Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Ca sa bateti mai bine ouale e bine sa le aveti la temperatura camerei. Intr-un bol bateti bine ouale cu sare si piper. Carnea de pui ceapa si maslinele se taie cubulete si se balesc un pic. Se adauga dupa cateva minute si rosiile taiate cubulete dupa care se pun ouale batute. La sfarsit presarati deasupra patrunjel tocat si parmezan ras.
Omleta cu de toate se serveste cu salata sau muraturi.
O tigaie de la Kitchen Shop mi-ar fi fost buna pentru aceasta reteta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii