Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii.
Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga amestecand continuu faina dizolvata in 25 ml apa rece, smantana, piperul si sarea. Se toarna totul peste rasol si se fierbe inca 10 minute. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei, se adauga 375 ml apa si se introduce la cuptor intr-un vas acoperit.
Orezul cu ciolan de porc se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii