Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii.
Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga amestecand continuu faina dizolvata in 25 ml apa rece, smantana, piperul si sarea. Se toarna totul peste rasol si se fierbe inca 10 minute. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei, se adauga 375 ml apa si se introduce la cuptor intr-un vas acoperit.
Orezul cu ciolan de porc se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii