Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii.
Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga amestecand continuu faina dizolvata in 25 ml apa rece, smantana, piperul si sarea. Se toarna totul peste rasol si se fierbe inca 10 minute. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei, se adauga 375 ml apa si se introduce la cuptor intr-un vas acoperit.
Orezul cu ciolan de porc se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii