Orez cu piept de pui file

Pieptul de pui se lasa o ora in marinata. Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos: 1 ardei verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de ketchup
  • 5 linguri de suc de ananas
  • 1 lingura de maioneza; Pentru marinata: 1 lingura ketchup
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de suc de ananas
  • o jumatate de lingurita de sare
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura de maioneza sau o lingura de faina; Garnitura: orez
  • castraveciori murati

Mod de preparare

Pieptul de pui se lasa o ora in marinata.

Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, se adauga sosul. Totul se mai lasa sa dea in citeva clocote. Cind pieptul de pui este gata, se adauga ardeiul taiat bucatele si bucatelele de ananas.
Aceasta mincare se serveste cu garnitura de orez si castraveciori acrii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci