Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie cuburi.
Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala; 250 g se taie jumatati, iar restul se taie sferturi. Orezul se alege de impuritati si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Se adauga cca 500 ml apa, cubul MAGGI si se fierb pana ce lichidul scade. Morcovii, telina si patrunjelul radacina se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga impreuna cu rosiile taiate si sucul de rosii peste bucatile de carne. Se continua fierberea. Cu 10 minute inainte de sfarsitul fierberii se adauga rosiile taiate jumatati, apoi vinul. Orezul se inabusa in unt, se adauga restul de apa si se introduc la cuptor intr-un vas acoperit timp de 20 minute.
Osobuco milanez se serveste cald, cu garnitura de pilaf, cu patrunjel verde deasupra si cascaval.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1...
Gogosari umpluti cu conopidaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padureSe curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita...
Crap la cuptorSe pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce...
Sos de sardeleProvocarea GastroArt Pentru că sunt o adeptă a rețetelor și a savorilor de odinioară, nu puteam să nu răspund la...
Supa din rasol de vitel, cu galuste de grisDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii