Pentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Usturoiul se curata si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Separat, se inabusa in 50 g untura sau ulei, morcovii, ceapa si se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate; se completeaza cu cca 500 ml apa fiarta si se continua fierberea 10 minute. Sosul format se paseaza peste carne; se adauga sare, piper, usturoi, otet si se mai fierb cca 15 minute.
Ostropelul cu carne de porc se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii