Ostropel cu carne de pui

ostropel cu carne de pui este o mancare delicioasa si satioasa. O mancare cu carne de pui foarte gustoasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ostropel cu carne de pui

Ingrediente

  • 500 g pulpa de pui
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g carne afumata
  • 8 rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • leustean
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Carnea de pui o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute
Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.
Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)
Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.
Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.
Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

 

Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim ostropelul de pui cald alaturi de mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci