Ostropel de pui

Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ostropel de pui

Ingrediente

  • pulpe sau piept de pui
  • rosii
  • usturoi
  • ulei de masline
  • vin alb
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si pipereaza.

In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.

Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.

Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.

Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.

Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.

Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi

Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.


Pofta buna!

Reteta Ostropel de pui a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de pui gasiti aici:

Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,

Pui cu sos de vin si mustar,

Pui cu rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori