Ostropelul din rata este o mancare cu carne si legume delicioasa. O rata curatata si portionata o calim in 2 linguri de untura. Adaugam 2 cepe tocate si calite, 2 morcovi.
Ostropelul din rata este o mancare cu carne si legume delicioasa. O rata curatata si portionata o calim in 2 linguri de untura. Adaugam 2 cepe tocate si calite, 2 morcovi taiati julien si caliti, un patrunjel taiat rondele si calit, 4 rosii tocate marunt, o maciulie de usturoi curatat si tocat marunt, foi de dafin, sare, piper si un pahar de vin alb.
Zarzavatul il calim separat, dupa care ungem tava cu ulei si punem un pat din zarzavat, adaugam mirodeniile, punem bucatile de rata peste patul din zarzavat, acoperim tava cu folie de staniol si dam la cuptor timp de 40 de minute. Daca nu avem rosii, putem inlocui cu doua linguri de pasta de tomate si o cana de apa.
Ostropelul din rata este foarte bun si se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocataRetete pentru mese in familie De sezon!
Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita
Comentarii