Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim
Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.
Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa.
Lasam sa dea intr-un clocot si punem boiaua si bulionul, apoi dam cratita la cuptor.
Pregatim galustele asa:
Separam galbenusurile si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand abusul e inchegat adaugam galbenusurile si faina in ploaie. Formam gasuleste si le fierbem in apa cu sare.
Cand carnea de miel a fiert adaugam o cana cu apa, lasam sa dea un clocot si punem galustele.
Servim cu iaurt
Alte retete recomandate:
Prajitura Tiramisu
Drob de pui
Miel la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii