Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim
Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.
Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa.
Lasam sa dea intr-un clocot si punem boiaua si bulionul, apoi dam cratita la cuptor.
Pregatim galustele asa:
Separam galbenusurile si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand abusul e inchegat adaugam galbenusurile si faina in ploaie. Formam gasuleste si le fierbem in apa cu sare.
Cand carnea de miel a fiert adaugam o cana cu apa, lasam sa dea un clocot si punem galustele.
Servim cu iaurt
Alte retete recomandate:
Prajitura Tiramisu
Drob de pui
Miel la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaKokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...
Kokoretsi - Drob de miel in stil grecescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii