Papricas de miel

Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa de miel
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 lingurita cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 1 lingura cu bulion
  • sare si piper
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 lg faina

Mod de preparare

Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.

Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa.

Lasam sa dea intr-un clocot si punem boiaua si bulionul, apoi dam cratita la cuptor.

Pregatim galustele asa:

Separam galbenusurile si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand abusul e inchegat adaugam galbenusurile si faina in ploaie. Formam gasuleste si le fierbem in apa cu sare.

Cand carnea de miel a fiert adaugam o cana cu apa, lasam sa dea un clocot si punem galustele.
Servim cu iaurt

Alte retete recomandate:

Prajitura Tiramisu

Drob de pui

Miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci