Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala.
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi sau jumatati si se spala din nou. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga bucatile de carne, cartofii si cca 800 ml apa fiarta, continuand fierberea timp de 15 minute. Se adauga usturoi, cimbru, boia de ardei dulce, pasta de tomate, sare, piper si se fierb inca 10 minute.
Papricasul de miel cu cartofi se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii