Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala.
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi sau jumatati si se spala din nou. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga bucatile de carne, cartofii si cca 800 ml apa fiarta, continuand fierberea timp de 15 minute. Se adauga usturoi, cimbru, boia de ardei dulce, pasta de tomate, sare, piper si se fierb inca 10 minute.
Papricasul de miel cu cartofi se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii